Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Återträff på Lördag 8 oktober

Publicerad måndag 3 okt 2016, 00:00

NYHETERTack alla som ni kom och gjorde Mötesplats Sågen till en lyckad dag. Nu kommer nästa steg!

Hej alla vänner till Bävsjöryd Såg, ses vi igen nu på lördag???

Lördagen den 8 oktober är alla välkomna till Holkverksta´n från kl 9.00. Katja och Annette kommer hålla caféet öppet för alla medlemmar och intresserade mellan ca. kl. 9.00 till 13.00 denna dag. Men vi tänker oss att vi sitter ner kl 11.00, i de olika intressegrupperna (se nedan) för att tänka lite framåt. Vad vill vi? Vad kan vara roligt och hur löser vi detta? Du kanske känner någon som kan tänkas vilja vara med på något sätt i, i någon grupp?

Grupperna är:

  • Sågen: Det finns ett stort intresse av att bilda en grupp som kan lära sig att hantera sågen. Vill fler vara med? Hur och när startar vi detta?
  • Cafégruppen: Här finns några intresserade, kan det bli fler? Skulle det funka att driva ett café exempelvis en lö/sö i månaden?
  • Utegruppen: Frågan väcktes den 10 sep: finns det intresse att man, (exempelvis här på sågens facebook-grupp) kan skriva när man enkelt vill träffas och leka i omgivningarna? Att tillsammans träffas, barn och vuxna. Finns intresse att göra en trollstig? Lekpark?
  • Holkverksta´n ...finns inplanerad, andra lördagen i månaden till december (julpyssel med bl a halm). Hur ser bemanningen ut till våren? Vill du vara med, känner du någon som vill?
  • Pub- och musikkvällar: Hur fortsätter vi med dessa kvällar?
  • Museigrupp: "Sågen" är med i en rikstäckande grupp, där det finns tankar om en vandrande skogsutställning. Man kan också utveckla museidelen på själva sågen. Finns intresse?
  • Övriga tankar som väckts: Snickarkvällar, kajakbygge, jazzfestival, konst, design, konsthantverk, bagage- och skottkärreloppis, växtbytardag, stickcafe. Har DU någon jättebra grej man kan göra tillsammans på Sågen

Samtliga bilder ovan från Mötesplats Sågen 160910. Fotograf: Lars Sandelin, Göteborg

Välkomna förbi nu på Lördag och bidra till Sågens utveckling!

Härliga hösthälsningar
Lerums Byggnadshytta och Sågens vänner

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.