Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Gratislunch för alla hantverkare!

Publicerad torsdag 1 dec 2016, 16:53

NYHETERFint erbjudande till alla hantverkare i hyttan!

Bild: Grolls AB

Mottog detta makalösa erbjudande från en mycket trevlig privatkund igår - gäller ALLA HANTVERKARE I HYTTAN + deras byggvänner! Sprid GÄRNA i era sociala nätverk smiley

Tag chansen att vara med att utveckla framtidens hantverksbyxor hos Björnkläder!

Björnkläder vill bjuda in till en lunch där vi diskuterar snickarbyxor, passform, fickor, material och allt annat som rör de byxor ni jobbar i. Ni behöver inte vara kunder till oss idag eller ha jobbat i våra byxor förut. Alla ideer och tankar är värdefulla för oss. Vi kommer att sitta i grupp och prata lite fritt kring snickarbyxor. Vi kommer att ställa en massa frågor och ni får chansen att ge era ideer, tankar och förbättringsmöjligheter som ni ser. Ni behöver inte förbereda er på någon speciellt sätt. Vi är mer än tacksamma om vi kan få chansen att lära oss mer om vad ni behöver i ert arbete! Från oss kommer ni att träffa produktutecklingsteamet, med designer, konstruktör och produktchef.

Ni är välkomna till oss på lunch onsdag 14/12 kl 12.00 (vi är flexibla med tid om annan tid passar er bättre). Plats: Grolls huvudkontor, Importgatan 23, 422 46 Hisings Backa. Vi tänker oss att det hela tar ungefär en timme. Är du intresserad av att vara med på detta så kontakta mig, Kristina Blomstrand på kristina.blomstrand@grolls.se eller 0761-110696 senast 7/12.

Om du/ni är intresserad, men inte har möjlighet att ta er hit kan vi tänka oss att träffa er på någon anna plats och tid. Hör av er!

Mvh, Kristina Blomstrand

Produktutvecklare, Grolls AB

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.