Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Hyttan startar Handelsbod

Publicerad torsdag 18 jun 2015, 00:00

NYHETERLerums Byggnadshytta lanserar egen webbutik för byggmaterial, återbruk och hantverksprodukter.

Lerums Byggnadshytta driver arbetslivsmuseum och Öppen verkstad på Bävsjöryd Såg i Lerum. Föreningen förespråkar sedan länge varsam byggnadsvård och återbruk av byggmaterial och lanserar nu en egen webbutik på samma tema - för att gynna lokal resurshantering och både medlemmar och lokaltbefolkningen i närområdet.

Bygghyttans Handelsbod är en varuförmedling som marknadsför ett blandat sortiment av BYGGVAROR, ÅTERBRUK samt diverse HANTVERKSPRODUKTER som säljs av medlemmar i föreningen Lerums Byggnadshytta, men även av ickemedlemmar - i detta sammanhang kallade Byalaget. Butiken nås via menyknapp på hyttans hemsida eller på adress www.bygghyttanshandelsbod.tictail.com

Vill du sälja någonting i butiken? För medlemmar i Lerums Byggnadshytta är det helt gratis - för övriga kostar det 20 kr per annons vilket enkelt betalas via Swish eller PG. Kontakta Ola Thorsen på T. 0708-62 12 04 eller e-post ola.thorsen@lerumsbyggnadshytta.se för mer information.

Välkommen att återbruka/ sälja och få lite extrainkomster!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.