Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Kort & Gott från Årsmötet

Publicerad torsdag 17 mar 2016, 00:00

NYHETERÅrets årsmöte bevistades av en liten men tapper skara som dock hade en trevlig stund tillsammans i Snickarverkstan - gott så!

Föreningens årsmöte lockade som vanligt ingen storpublik - fem personer samlades i Tisdags kväll på Sågen för att gemensamt gå igenom vad som timat under år 2015, och för att dra upp nya planer inför framtiden. Där optimisten såg ett snabbt och lätt avklarat möte insåg pessimisten hur lite föreningens väl o ve bekommer medlemmar och intressenter... Ja, ja - det är som det är och varför skulle vår lilla förening skonas när tiden vi lever i inte verkar räcka till för någon?!?

Några korta grejer som beslutades:

  • Årets medlemsavgift är 200 kr för alla. Samtidigt slopar vi förut tillkommande serviceavgift för Gesäller o Mästare.
  • Från och med nu kan ALLA medlemmar få egen nyckel och tillgång till föreningens Snickarverkstad för egna arbeten! Dock först efter viss tid av aktivt föreningsliv (så vi lär känna varandra) och ett formellt godkännande av styrelsen.
  • Ola T. blir ny Kassör efter Maria G. som nu istället blir sekreterare.
  • Pga. få engagerade medlemmar/ funktionärer satsar vi i år allt vårt krut på aktiviteten Snick-Anne´s Holkverkstad. I övrigt skall styrelsen försöka ta fram en plan för Bävsjöryd Sågs långsiktiga bevarande, ihop med ägarfamiljen och det nystartade nätverket Sågens Vänner.
  • Vi skall även bli bättre på utskick och påminnelser till er medlemmar (LBH + Sågens Vänner) om vad som händer på sågen - vi lovar :-)

Mer om beslut på årsmötet kan den hågade medlemmen läsa i mötesprotokoll som inom kort läggs upp under fliken Dokument här på hemsidan.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.