Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Mötesplats Sågen

Publicerad lördag 9 jul 2016, 00:00

NYHETERPlaner för aktivitetsdag och ev. lokalt utvecklingsprojekt på Sågen

Möte på café i Lerum. Fotograf: Maria Jerenvik

Under hela året har hållits möten och diskussioner förts mellan intressenter och aktiva aktörer kring Bävsjöryd Såg. Samtalen har gällt framtiden för Sågverksmuséet och de unika byggnaderna, som restaurerats och drivits ideellt av föreningen Lerums Byggnadshytta sedan 1994. Med äldre och färre medlemmar klarar LBH inte längre av att själva driva Öppet Hus-dagar, Café Hyvleriet och andra populära aktiviteter på Sågen - här behövs hjälp och nya idéer för framtiden!

LBH, ägarfamiljerna och Sågens Vänner har haft flera möten, i veckan möttes sex personer på ett café i Lerum för att prata med Maria Jerenvik, Lerums kommuns glada Leader-samordnare som nu skall hjälpa oss att komma vidare. Läs mer hur allt löper på här på vår hemsida eller följ ev. Facebook-gruppen "Ballaste bygden" här!

Hör gärna av dig om du oxå vill delta i diskussionerna/ planerna eller om du har egna idéer kring lokal bygdeutveckling i sågens närområde!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.