Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Mycket för pengarna

Publicerad lördag 18 jul 2015, 00:00

NYHETERLättare att bli medlem i Lerums Byggnadshytta - och mycket förmåner för pengarna!

Under sommaren när de flesta (?) vilar på lagrarna pågår i det fördolda förberedelser inför en stundande fullmatad föreningshöst i Hyttans regi!

  • I år storsatsar vi på en härlig och välbesökt Kulturhusens Dag den 13 september - då behövs alltid glada funktionärer i cafét eller vid elden som lovas roliga timmar och massa möten med kul människor - hör av dig om du vill vara med!
  • Vi förbereder oxå premiären på Snick-Anne´s Holkverkstad som skall bli Sveriges bästa Holkverkstad 2018! Ett gäng färdiga byggsatser till 4 st. olika holkmodeller skall tas fram innan premiären den 13 september (se ovan) och byggmaterial, resurser och reklammaterial planeras - hur kul som helst! Givande diskussioner pågår med Naturskyddsföreningen i Lerum om samarbete kring allt detta - mer om det framöver...!
  • Hyttans nyöppnade Handelsbod fylls löpande upp med nya annonser med grejer till salu - både medlemmar och lokalbefolkningen (= Byalaget) är välkomna att annonsera. Kanske DU har något att sälja?? Gratis för medlemmar så passa på att tjäna en hacka!

  • Likaså föreningens "nya" Resurspool (fd. Maskinpoolen) som sakta fylls på med nya resurser att hyra billigt :-) Men BARA för medlemmar i Lerums Byggnadshytta - en stor och viktig förmån som vi hoppas skall locka många nya medlemmar till föreningen när ryktet sprids...
  • Pga. ovan och allmän förbättringsiver så tillförs oxå ständigt nytt innehåll + nya funktioner på våra webbsidor och i vår mobilapp. Kolla in regelbundet så du inte missar något - nu senast tillkom t.ex förifyllda inbetalningskort på hemsidan för att förenkla för nya medlemmar + ett lojalitetskort (= stämpelkort) i appen som belönar aktiva besökare på föreningens aktivitetsdagar...

Och så håller det på - ingen rast o ro, bara kul :-) Hoppas vi ses i höst - tills dess: Ha en fin sommar!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.