Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Nya hemsidor för Hyttan och Sågen

Publicerad lördag 14 mar 2015, 00:00

NYHETERLerums Byggnadshytta lanserar två nya hemsidor - en för föreningen och en för Bävsjöryd Såg.

Lerums Byggnadshytta har fått en helt ny hemsida med nytt utseende och många nya funktioner. Syftet är att tydliggöra föreningen och dess verksamhet för besökare samt att göra det roligare och förenkla för medlemmar.

Tack vare de nya funktionerna kan vi snabbare nå ut med nyheter om vad som händer i föreningen via nyhetsnotiser, sms och Nyhetsbrev. Diskussionsforum och online-bokning av Verkstad och Maskinpool ger samtidigt möjlighet för medlemmarna att delta och kommunicera via hemsidan.

Hyttan lanserar samtidigt en ny och egen hemsida för Bävsjöryd Såg - www.bavsjorydsag.se - med målet att tydliggöra sågen som besöksmål för turister och underlätta för alla intresserade att hitta rätt information inför ett besök. Den nya hemsidan kommer även att användas i olika marknadsföringssammanhang.

Båda hemsidorna är framtagna av Firma Ola Thorsen, helt utan kostnad för föreningen! Hope you like och kom gärna med feedback! :-)

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.