Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Nya nödutgången på plats

Publicerad söndag 9 aug 2015, 00:00

NYHETERI veckan monterades den nya nödutgången = entrédörren till/ från Snickeriverkstan.

Det var ett tag sedan några större byggprojekt genomfördes på Bävsjöryd Såg... Efter att Snickeriverkstaden färdigställdes för ca. 5 år sedan har vi legat lågt och mest utfört nödvändiga underhållsarbeten och markskötsel - nog så viktiga uppgifter för att hålla vårt fina muséum i skick.

Nu i höst är det dock några mindre och några lite större arbeten som skall igång mha. pengar från Riksantikvarieämbetet och Lerums Kommun, samt både inköpt och frivilligt föreningsarbete. Innan sommaren grävde Lars-Olof inför bygge av handikappramp och i veckan som gick monterades den nya nödutgångsdörren till Snickarverkstaden - nedan några bilder!

Exteriört samt vy ut över bäcken genom nya dörren.

Kommande veckor skall öppningen sys ihop ute o inne med smygar och foder samt en enkel bräddörr monteras i fasadliv, lika övriga på Sågen. Senare i höst kommer handikapprampen på plats mha. kommunens Utegrupp + lite hjälp från oss. Kommer bli kanonfint och öppnar upp för besök av barn, äldre och funktionshindrade personer till våra kurser och aktiviteter i Snickeriverkstaden! smiley

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.