Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Premiären närmar sig

Publicerad tisdag 1 sep 2015, 00:00

NYHETERPremiärdagen för Snick-Anne´s Holkverkstad närmar sig med stormsteg och de sista förberedelserna pågår för fullt.

PR som flyers & affischer.

Marknadsföringsmaterial och profilprodukter har levererats från Vistaprint och delas nu ut för fullt i närområdet, till samarbetspartners och intressenter som Beijer Bygg, djuraffärer, bibliotek osv. Lerums Naturskyddsförening har tagit beslut på föreningsmöte att stödja samarbete med oss kring Holkverkstan. Byggmaterial och holkbyggsatser ligger färdiga på sågen. Ramsågsbladen är snart slipade för att såga fram fina holkbrädor. Annonser på hemsidor, i lokaltidningar och i GP Guiden är publicerade/ beställda. Alla barn på Barnfestivalen på Nääs stundande helg får info om Snick-Annes Holkverkstad tack vare Vuxenskolan. Osv. mm. und so weiter...!

Vi får hela tiden massa positiv respons på Holkverkstan - känns himla roligt och uppmuntrande! Detta kommer att bli SÅ roligt - CU there Sön den 13 september! smiley

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.