Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

REKOfestival på Nääs

Publicerad fredag 8 maj 2015, 00:00

NYHETERREKOfestival på Nääs 22-24 maj 2015 för dig med intresse för hållbart liv och leverne. På festivalen kan man gå på kurs, lyssna på föredrag, delta i workshops mm.

Saxat ur programmet:

"Välkommen till REKOfestival på Nääs.

Vad är en REKOfestival? Är du intresserad av hållbar utveckling, av sunda material, ekobygg, byggnadsvård, slöjd och återbruk? Under festivalen kan du delta i workshops, föredrag och kurser. Det är en salig blandning av gammal och ny teknik, handens kunskap, teori och praktik, tips och råd. Kom hit, dela med dig och var en del av en rörelse för förändring till ett mer hållbart samhälle under roliga och festliga former.

REKOfestivalen är inne på sitt andra år och vänder sig till dig som tycker det är kul och är intresserad av en kombination av gammal och ny kunskap och metoder, så att vi på ett klokt sätt sparar både i plånboken och miljön."

Arrangörer är Slöjd & Byggnadsvård på Nääs tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan samt en mängd olika föreningar och privata initiativ för hållbart byggande och leverne. Hyttan deltar tvärr inte detta år på grund av resursbrist, men har du egna idéer kring festivalen och vill vara med som utställare nästa år så kontakta gärna Ola i styrelsen - kanske kan vi hitta på något bra tillsammans?!

Läs mer om REKOfestivalen här!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.