Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Resultat av Medlemsenkät

Publicerad fredag 15 dec 2017, 12:54

NYHETERNu har vi analyserat resultaten av den Medlemsenkät som genomförts under hösten - svaren är inte överraskande...

LBH´s Medlemsenkät har nu avslutats och analyserats o diskuterats både internt i styrelsen samt på öppet möte på Bävsjöryd Såg den 11 nov. Resultatet överraskade ingen av oss aktiva - totalt 14 inkomna svar från de 41 aktuella medlemmarna (= 1/3 av medlemmarna). Av de som besvarat enkäten ville en person driva föreningen vidare, fem personer ville/ kunde ej besvara frågan och åtta personer tyckte att det nu är dags att lägga ned föreningen. Till detta resultat skall även läggas de ointresserade (?) 27 medlemmar som ej besvarade enkäten alls...

Som sagt - utgående från resultatet ovan och detaljanalyser av svaren har nu styrelsen LBH påbörjat arbetet med att ta fram ett förslag på en bra och vettig avveckling av LBH samt en förhoppningsvis god fortsättning på verksamheten på Bävsjöryd Såg i samverkan med Ägarfamiljerna och Sågens Vänner. Vi tackar alla som besvarade vår enkät och ber att få återkomma till alla intressenter på andra sidan Nyår med förslag på en genomtänkt avvecklingsplan som gynnar alla!

Tills dess önskar vi er en

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.