Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Sågen i sociala medier?

Publicerad torsdag 31 mar 2016, 00:00

NYHETERIdag fick vi brev från coachen - Gabrielle från Innovatum/ Kompetensväxling. Sociala medier é grejen för tiden - någon som vill hjälpa till så att vår förening o Sågmuseum syns bättre där??

Mail från Gabrielle Cederholm 160331:

"I höstas genomförde Innovatum, Munkeldas Jernväg och Kanalmuseet i Håverud en idéutvecklingsworkshop. Detta tillfälle utmynnade i ett specifikt projekt där Malin Hultman, en av deltagarna fick idén att skriva en guide riktad till arbetslivsmuseum och ideellt drivna kulturarvsplatser om sociala medier och marknadsföring. Malin har arbetat med marknadsföring i sociala medier i två år och har därmed mycket kunskaper att dela med sig av i ämnet. Idéutvecklingsworkshopen är en del i kompetensväxlingsprojektet på Innovatum som handlar om utbyte av kunskap mellan olika generationer och olika bakgrunder. Malins guide är därmed ett utmärkt exempel på när kompetensväxling sker då Malin själv fått stor insikt i arbetslivsmuseums och ideellt drivna kulturarvsplatsers verksamhet. Guiden tar upp lite olika begrepp inom marknadsföring på ett väldigt lättillgängligt sätt där sociala medier är ett stort fokus. Hur man använder sig av det och vad man kan tänka på när man gör det. Materialet är på 17 sidor och det ger trevlig läsning."

Här kan du läsa mer om detta och du finner även länk till guiden via denna sidan http://www.innovatum.se/nyheter/visa-vad-du-brinner/

Eller mer info om Kompetensväxling inom den ideella sfären via denna länk http://www.innovatum.se/kompetensvaxling/

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.