Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Två bidrag från RAÄ

Publicerad måndag 1 jun 2015, 00:00

NYHETERRiksantikvarieämbetet ger bidrag till säkerhetsbefrämjande åtgärder på Bävsjöryd Såg.

Lerums Byggnadshytta driver och ansvarar för arbetslivsmuseet Bävsjöryd Såg i Lerum. Idag kom det glada beskedet från RAÄ att de beviljat ett sökt bidrag på 20.000 kr för säkerhetsbefrämjande åtgärder för besökare och aktiva på sågen - STORT TACK för det!

Bidraget är riktat och kommer nu att bekosta kommande arbete med att byta ut rötskadade vindskivor och vattbrädor på sågbyggnaderna, samt tillkommande materialkostnader i samband med montering av en handikappramp till Snickeriverkstaden.


Förutom detta fina bidrag fick även nätverket "Vår historia berättar...", där Hyttan deltar och är drivande, ett välkommet bidrag från RAÄ. Nätverket fick 20.000 kr för nätverksbygge och erfarenhetsutbyten mellan arbetslivsmuseer, vilket bl.a innebär att nätverkets uppskattade gratis Besöksguide/ mobilapp kan drivas vidare även under år 2016 smiley Stort TACK till RAÄ även för detta bidrag!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.