Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – juni 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – januari 2016

Viva la Grande Finale 2016

Publicerad måndag 12 dec 2016, 14:36

NYHETERÅrets sista Holkverkstad och Sågcafe´- fin avslutning på säsongen i skogshuggarväder.

Det blev en rolig avslutning på årets publika aktiviteter - fullt med folk i verkstan och minst lika många uppe i Caféet, totalt ca. 50- 60 besökare! smiley

Av någon mystisk anledning kommer det alltid många besökare till sågen i december - så har det varit de tre senaste åren i varje fall, trots ofta bistert väder... Månne det är den gemytliga stämningen i Tomtens verkstad som lockar, eller Annettes supergoda hemlagade dajmkakor, eller den mysiga korvgrillningen vid elden utomhus?? Vartfall - det är himla roligt att se folk krylla på sågen, speciellt för oss som lägger många timmars ideell tid för att hålla igång verksamheterna där - denna dag var det Glenn, Lars, Ola, Bosse och Annette i verkstan + Katja , Åsa och Ulf i Cafeét/ vid elden. Tack för det alla besökare yes

Nedan några av de glada och stolta barnen som snickrade holkar hos oss - lycka till med fladdermössen, humlorna och fåglarna till våren!

Nu blir det julhvila och framtagning av nya holkbyggsatser i januari - nästa gång vi har öppet igen är Lördag 11 februari 2017 - väl mött igen då alla holkbyggare och Cafésugna!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.